Αθήνα, 31 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Ψυχολογική Υποστήριξη / Ωράριο λειτουργίας γραφείων / Δραστηριότητες.»

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.), ανακοινώνει ότι στα νέα γραφεία μας που βρίσκονται Ζαν Μωρεάς 17, Κουκάκι – Αθήνα, θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης για τρανς άτομα κάθε Δευτέρα 17:00 έως 19:00 από ψυχολόγο που προσφέρει εθελοντικά τη στήριξή της.

Ακόμη τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00 έως 19:00.

Ενημερώνουμε επίσης ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα σίτισης για άπορα τρανς άτομα καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο 15:00 έως 16:00. Για όποιον/όποια θα ήθελε να προσφέρει στο πρόγραμμα αυτό, η συνεισφορά του/της θα ήταν ανεκτίμητη.

Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Σωματείου μας θα λειτουργήσει βιβλιοθήκη ανάγνωσης lgbt θεματικής, ενώ στην κατεύθυνση καταγραφής της ιστορίας του τρανς χώρου στην Ελλάδα συγκεντρώνουμε υλικό από βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, φωτογραφίες και άλλα ώστε να υπάρξει ένα πλήρες αρχείο για την τρανς κοινότητα.

Για τον σκοπό αυτό όποιος/όποια θα ήθελε, μπορεί να προσφέρει κάποιο βιβλίο για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας ή ο,τιδήποτε που θα μπορούσε να εμπλουτίσει το ιστορικό αρχείο μας (βιβλία, περιοδικά, δημοσιεύματα εφημερίδων, φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ψυχολόγο που προσφέρει εθελοντικά τη στήριξή της, καθώς και όσους εθελοντές / εθελόντριες πλαισιώνουν την προσπάθειά μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

http://www.transgender-association.gr/

transgender.support.association@gmail.com