Αθήνα, 11 Μαρτίου 2020

Θέμα: «Αναστολή συναντήσεων στο γραφείο του ΣΥΔ έως 31 Μαρτίου».

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.) μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντικού χαρακτήρα για την προαγωγή των δικαιωμάτων και ελευθεριών των τρανς, φυλοδιαφορετικών και ίντερσεξ προσώπων, σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, αποφάσισε την αναστολή συναντήσεων στο γραφείο του ΣΥΔ έως τις 31 Μαρτίου, εν όψει της έξαρσης των κρουσμάτων του COVID-19 στη χώρα μας. Ωστόσο, το γραφείο του ΣΥΔ θα συνεχίσει κανονικά όλες τις λοιπές εργασίες του, συμπεριλαμβανομένων προγραμματισμένων ραντεβού (νοσοκομεία και λοιπές υπηρεσίες).

Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα. Παρ’ όλα αυτά το γραφεία του ΣΥΔ θα λειτουργεί κανονικά για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00πμ έως και τις 17.00μμ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ

Συγγρού 79, 3ος όροφος, Αθήνα, 11745

Ώρες γραφείου: Δευτέρα έως Παρασκευή.

09.00-14.00 & 17.00-20.00

contact@tgender.grtransgender.support.association@gmail.com